PostNL Track & Trace
Let op! Huidige URL's Track&Trace en orderbevestiging per 1/1/2012 niet meer beschikbaar

 

De naamswijziging van TNT Post naar PostNL heeft er toe geleid dat de URL van Track & Trace is gewijzigd en daarmee ook de Track & Trace link die door veel klanten gebruikt wordt in orderbevestigingen. Na 1/1/2012 is onze Track&Trace functionaliteit via de oude URL's niet meer aan te roepen. Zorg er dus voor dat u voor 1/1/2012 uw URL in uw orderbevestigingen heeft aangepast, zodat uw klanten straks gebruik kunnen blijven maken van de Track&Trace functionaliteit.

Hoe wijzigt u de link naar Track & Trace?
Om ervoor te zorgen dat uw klanten voortaan direct naar de nieuwe pagina van Track & Trace gelinkt worden vragen wij u de oude link in de orderbevestiging te vervangen door de nieuwe link. Deze link vindt u in onderstaand overzicht:  

Bestemming van uw zendingLink naar Track & Trace
Binnenland (Nederland)http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/basicsearch.aspx?lang=nl&B=3SABC12345678&P=1111AA
Buitenlandhttp://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/basicsearch.aspx?lang=nl&B=3SABC12345678&I=True

Wilt u Track & Trace aanbieden in een andere taal dan de Nederlandse? Dat kan op onze Nederlandse website door in de link 'lang=nl' te vervangen door 'lang=en' (Engels), 'lang=de' (Duits) of 'lang=fr' (Frans).

Maakt u nog geen gebruik van Track & Trace?
Maakt u nog geen gebruik van Track & Trace en wilt u uw klant het comfortabele gevoel geven dat de goederen onderweg zijn en de status daarvan bovendien te volgen is via Track & Trace? Dan kunt u in uw orderbevestiging via email een directe link opnemen naar de detailgegevens van de zending! De link vindt u in bovenstaand schema.

Vragen of onduidelijkheden
Heeft u vragen over bovenstaand, dan kunt u altijd contact opnemen met de bij uw bedrijf bekende account manager van PostNL Pakketten.

Track & Trace

Vandaag besteld? Kijk na 20:00 uur

 Zending wordt bezorgd op een adres

buiten Nederland

Controleer of uw land van bestemming Track & Trace biedt

Veelgestelde vragen