Track & Trace
Volg hier uw zending

Wat is Track & Trace? 
Track & Trace is een handige manier om uw pakket of zending te volgen. Door het invullen van een nummer en een postcode op deze pagina bent u direct op de hoogte van de verzendstatus van uw pakketzending. Ook de ontvanger van een zending kan een pakket volgen met Track & Trace. Na een paar handelingen weet u precies waar uw pakket zich bevindt. U ziet het ook als de zending al onderweg is naar het afleveradres.

Track & Trace

Vandaag besteld? Probeer het na 20:00 uur!

 Zending wordt bezorgd op een adres buiten Nederland

Controleer of uw land van bestemming Track & Trace biedt

Hoe werkt het?

Een pakket volgen met Track&Trace
Zorg dat u het barcodenummer van uw pakketzending bij de hand hebt. U vindt die code u op het verzendbewijs of bijvoorbeeld in de e-mail van de online winkel waar u wat hebt gekocht. Dat nummer vult u hierboven in het vakje “barcode” in. Het barcodenummer begint met “2S”of “3S” en bevat verder een combinatie van cijfers en letters. Typ het nummer zonder spaties.

Internationale bestemming
In het vakje ernaast vult u de postcode van het afleveradres in. Als u met Track & Trace een internationale zending wilt volgen, kunt u dat aangeven door een vinkje in het vak eronder. Als u de vakjes hebt ingevuld, klikt u op “zoek” en de informatie verschijnt in uw scherm.

Buitenlandse ondersteuning Track&Trace
Track&Trace wordt door zeer veel landen ondersteund. Om er zeker van te zijn dat ook uw buitenlandse bestemming Track&Trace biedt, kunt u dit controleren met de landenlijst van Track&Trace.

Zo gemakkelijk werkt Track & Trace van PostNL.

Vragen

Extra duidelijkheid over Track & Trace
Door de eenvoud van Track & Trace is het natuurlijk mogelijk dat u een vraag hebt over uw zending waarop u niet meteen een antwoord krijgt. Daarom hebben we zowel een lijst voor zakelijke als particuliere gebruikers gemaakt van veelgestelde vragen, die u leiden naar het antwoord op uw vraag.

MijnPakket App

Vanaf nu heb je het gemak van MijnPakket altijd binnen handbereik!

Video MijnPakket

De MijnPakket App is beschikbaar voor de Iphone en Adroid.

MijnPakket:
de nieuwe Track & Trace

MijnPakket Home 

VinkjeExacte bezorgdatum en -adres van je pakket.
VinkjeGeen moeilijke codes meer: gewoon inloggen! 
VinkjeWijzig bezorgdag en/of -locatie als je er zelf niet bent.
Ga naar MijnPakket

Ga naar veelgestelde vragen over

Bereken verzendkosten

Bereken verzendkosten Transparant

Bereken verzendkosten en frankeer zelf online.

Direct berekenen