Zelf afhalen op het PostNL Postkantoor
Extra service van uw webwinkel

Wacht u op een online bestelling? Dan is er weinig vervelender dan na een werkdag thuis komen en een bericht te vinden van de chauffeur met de mededeling dat u niet thuis was op het moment van aflevering. Zou het niet fijn zijn als u het pakket kunt laten bezorgen op een locatie die u het beste uitkomt? Dat kan!

Zelf aangeven waar u uw bestelling wilt afhalen
Steeds meer webwinkels maken gebruik de service waarbij u zelf aan kunt geven waar uw pakket wordt afgeleverd. U kunt kiezen voor uw thuisadres of u kunt uw pakket direct laten bezorgen bij een van de meer dan 2.000 PostNL Postkantoren in Nederland. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of de tabakszaak op de hoek, op een dag en een tijd dat het u uitkomt. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen en u profiteert van de ruime openingstijden. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. U heeft vanaf de dag van bezorging 3 weken de tijd om het pakket zelf op te halen.

Locatiekiezer voor dichtstbijzijnde PostNL Postkantoor 
Met de Locatiekiezer kiest u zelf het meest geschikte afleverpunt. Het enige dat u hoeft te doen is uw postcode in te voeren. De Locatiekiezer geeft vervolgens aan welk PostNL Postkantoor het dichtstbij is. Ideaal!

Postkantorzoeker Afb.

Op zoek naar een PostNL Postkantoor of brievenbus in uw buurt? 

 

PostNL bij u in de buurt

Track & Trace

Vandaag besteld? Kijk na 20:00 uur

 Zending wordt bezorgd op een adres

buiten Nederland

Controleer of uw land van bestemming Track & Trace biedt